Sticzu Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Witam wszystkich! Mam na imię Wojtek i za mną już 21 wiosen. Od pewnego czasu grywam na serwerze DD2, więc postanowiłem się zarejestrować do jak widzę nowej sieci serwerów. Nie będę się tutaj rozpisywał, bo wolę zostać w sieci anonimowy, aczkolwiek interesuję się mocno sztukami walki gdzie sam chodzę do szkółki MMA Myślę, że zostanę tu na dłużej, ale zobaczymy co czas pokaże. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że widzimy się na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Hello! 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manita Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixiorPL Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQNFUN Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi