Sticzu Posted March 15 Share Posted March 15 Witam wszystkich! Mam na imię Wojtek i za mną już 21 wiosen. Od pewnego czasu grywam na serwerze DD2, więc postanowiłem się zarejestrować do jak widzę nowej sieci serwerów. Nie będę się tutaj rozpisywał, bo wolę zostać w sieci anonimowy, aczkolwiek interesuję się mocno sztukami walki gdzie sam chodzę do szkółki MMA Myślę, że zostanę tu na dłużej, ale zobaczymy co czas pokaże. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że widzimy się na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna Posted March 15 Share Posted March 15 Hello! 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Posted March 15 Share Posted March 15 Siemka Link to comment Share on other sites More sharing options...
manita Posted March 15 Share Posted March 15 Elko Link to comment Share on other sites More sharing options...
MixiorPL Posted March 16 Share Posted March 16 Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pомантик Posted March 16 Share Posted March 16 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted March 17 Share Posted March 17 Cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts