Krystian Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Cześć :) Moją propozycją jest dodanie czasu aktywności (czasu online) na forum. Widziałem, że sporo sieci serwerów ma takową opcją, fajnie by było mieć to i na Just4Frag. Co Wy na to? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Super pomysł, ja jestem za! @ devv dawaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca W sumie też jestem za wprowadzeniem takiej opcji, ciekawy jestem ile tu przesiaduję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toksyczny Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Tak myślę że fajne by było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Dobry pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Jestem za :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devv Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Przy najbliższej aktualizacji forum, czas online na pewno się pojawi. Dzięki za propozycję :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devv Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Propozycja została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a Administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi