SHiBBy Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Czesc jestem Karol. Mam 26 lat , pochodzę z województwa Mazowieckiego 50km od Warszawy. Pracuje jako monter pomp ciepła. W cs gram od 14 roku życia zaczynając od CS 1.6 potem od razu CS:GO i teraz CS2.. Lubie czasem pyknac w Valoranta albo na kierownicy w jakiegos Dirta 2.0, F1 albo Asseto Corse. W CS:GO miałem kiedyś GE i łącznie z kilku kont około 8k godzin. Znam się na tworzeniu serwerow CS 1.6 (wgrywanie na ftp, edycje pluginow, mam kilka paczek serwerów (w tym jakieś Cody diablomody - własne paczki, nie jakieś z neta). Umiem wgrać amxmod i takie tam poniewaz bawiłem się w to za dzieciaka i co nie co umiem Pozdrawiam wszystkich. Piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Hej 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Serwus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toksyczny Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noWAYson Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manita Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Siemano :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUNN. Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiuQ Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi