devv Posted March 25 Share Posted March 25 - Z jakimi składnikami najczęściej zamawiasz pizzę? 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksyczny Posted March 25 Share Posted March 25 Ser pieczarki oliwki ananas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyna Posted March 25 Share Posted March 25 O tak! Hawajska! Ananas, szynka, pieczary, kukurydza, papryka. Mmm 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Posted March 25 Share Posted March 25 A ja klasyk najlepiej lubię, czyli: Szynka Pepperoni Podwójny ser (najlepiej) Papryka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantovsky Posted March 25 Share Posted March 25 5 minut temu, Krystian napisał(a): A ja klasyk najlepiej lubię, czyli: Szynka Pepperoni Podwójny ser (najlepiej) Papryka Podzielam smaki kolegi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MixiorPL Posted March 25 Share Posted March 25 Tylko i wyłącznie margeritta z podwójnym serem i sosem czosnkowym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manita Posted March 25 Share Posted March 25 Kurczak , szynka , papryka , czosnek , cebula , szczypiorek ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sticzu Posted March 25 Share Posted March 25 Ser mozzarella, szynka, papryka jalapeno, pieczarki, oregano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Posted March 25 Share Posted March 25 Ser, papryka pepperoni, boczek, ostre salami, kukurydza, czerwona cebula U mnie się to zwie PIZZA LAS VEGAS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigger Posted March 25 Share Posted March 25 Hawajska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobre? Posted March 25 Share Posted March 25 Kurczak kebab, czerwona cebula, mozzarella, sos czosnkowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pika pika Posted March 25 Share Posted March 25 Kiełba, kurczak, bekon, szynka, cebula, czosnek, papryczki jalapeño, tzw. wiejska pizza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pомантик Posted March 25 Share Posted March 25 Podwójny kurczaak i ser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noWAYson Posted March 25 Share Posted March 25 Ja jem zawsze najprostszą pepperoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted March 25 Share Posted March 25 Sos pomidorowy pikantny, Ser mozzarella, Pieczarki, Oregano, Salami, Boczek, Cebula, Papryka, Szynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts