SUNN. Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam mam na imię Czarek (a raczej Cezary) i mam prawie 22 lata. Mieszkam w Łodzi, na dzielnicy zwanej Retkinia. Zajmuje się grafiką komputerową (bardziej w kierunku foto manipulacji), duże doświadczenie mam również w kodowaniu szablonów. Przez kilka lat przeleciałem przez różne fora będąc na różnych stanowiskach. Pracuje jako operator/programista maszyn CNC. O dziwo ta praca mnie mega interesuje i cały czas szkolę się w tym kierunku. Moim hobby jest jak każdego chłopaka sport i jak wspomniałem wyżej grafika komputerowa. Od pewnego czasu można mnie spotkać na serwerze DD2. Życzę miłego dnia i do zobaczenia na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toksyczny Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Siema Czaruś może się nie obrazisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixiorPL Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Hej 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiuQ Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noWAYson Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Halko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bcy?! Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Criss Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi