toksyczny Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Jeśli dostałeś bana z powodem "Wrzuc screeny na Just4Frag.eu to ten poradnik jest dla ciebie . 1. Program do spakowania ssów Do wrzucenia SSów będzie nam potrzebny jakiś program do tworzenia archiwów (plików *.rar, *.zip, *.7z), polecam od siebie program " WinRAR ". 2. Szukanie ssów Jak już mamy program musimy wejść do folderu z CSem, dla wersji NonSteam będzie to najczęściej X:/Gry/Counter-Strike 1.6 v43, dla Steamów to X:/Program Files/Steam/SteamApps/common/Half-Life Jak już wejdziemy to jeżeli mamy tam folder cstrike_polish to wchodzimy tam, jak go nie mamy to musimy wejść do folderu cstrike I tak - powinniśmy dostać 5 fotek, powinny mieć one następujący format: bmp. 3. Pakowanie SSów. Kiedy mamy swoje SSy możemy je spakować, zaznaczamy te które zostały nam zrobione przez admina (najczęściej jest ich 5), klikamy PPM (Prawy Przycisk Myszy), ja korzystając z 7-Zip'a najeżdżam na 7-Zip Po spakowaniu SSów biorę mój plik cstrike.7z i przenoszę go na pulpit. 4. Wrzucanie SSów. Odpalamy teraz swoją przeglądarkę, wchodzimy na https://megawrzuta.pl/ z pulpitu wybieramy naszą paczkę z SSami, i klikamy Start Upload. Czekamy aż zrzuty ekranu się wrzucą, kiedy już to się stanie kopiujemy link do paczki. 5, Gdzie wrzucić takie ssy na forum ? Wchodzimy na Just4Frag.eu link : Klik Kopiujemy wzór do wstawienienia ssy : Klik Wzór : » Data zdarzenia: » Nick z gry: » Serwer: » Link do SS: Czekamy na zdjęcie bana. Pomogłem zostaw + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi