Duszek Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Siemanko 😉 Mam na imię Emil, mam 19 lat i trafiłem tu przypadkiem z reklamy pewnego innego forum, ale już widzę, że zostanę na dłużej W cs'a gram od 14 roku zycia z kilkoma krótszymi lub dłuższymi przerwami Chwilowo zadomowiłem się na DD2, zobaczymy może kiedyś będę startował na jakąś posadę 😀 Do zobaczenia na serwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Hej 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manita Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Siemano :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toksyczny Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Witamy u nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TASHI Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pika pika Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Hi 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noWAYson Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Salut 🫡 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi