noWAYson Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Serwus :) Jestem Marcin, mam 22 lata na co dzień gram sobie w Cska, Fortnita i czasem też zdarzy się, że FiveM wjedzie, ale to już rzadziej bo strasznie mi się ta gra przejadła. Na co dzień działam w branży budowlanej (rozbiórki itd), chodzę na siłownie, po pracy codziennie zdarzy się też, że odpale jakiegoś streamka z gierek, a na boku zaczynam powoli wdrażać w życie prowadzenie własnej działalności. Jestem otwartą na nowe znajomości osobą, i bardzo BARDZO zdystansowaną - chyba nie ma rzeczy, która by mnie zdziwiła. Nie wiem co mogę jeszcze napisać haha, poznamy się z czasem. Pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Hej 😊 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixiorPL Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manita Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Cze : D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E A S Y Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Cześć! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekin Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiuQ Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQNFUN Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TASHI Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Yo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Hej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toksyczny Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi