fantovsky Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Cześć! Jestem Karol, w internecie znany pod pseudonimem "fantovsky". Mam 24 lata i mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Pracuję w jednej z firm korporacyjnych i poza tym uczę się zaocznie. Moimi głównym zainteresowaniem jest edycja video, ale i mocno siedzę w programach graficznych - głównie FIGMA. Sporadycznie grywam w CS'a i w LOL'a. Znalazłem sieć Just4Frag na innym forum i zaciekawił mnie projekt, dlatego się zarejestrowałem. Może zostanę tu na dłużej? Kto wie.. Na ten moment tyle ode mnie, jak ktoś będzie chciał mnie poznać bliżej, zawsze może zadać jakieś pytanie, postaram się na nie odpowiedzieć. Pozdrawiam, fantovsky. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Siema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Hej 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manita Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Siemka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiuQ Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixiorPL Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Witaj Karolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQNFUN Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi