Rimuru Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 1. Nick: @ VeNoM 2. Wiek: 20. 3. Znajomość AMX (1-10): 7. 4. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 5. Link do swojego GameTracker'a: GameTracker Homepage - blancikgh 6. Parę słów o sobie : Jak dobrze wiecie, jestem osobą bezkonfliktową i pełną zachęty do działania na różnych stronach. Lubię to robić i pomagać rozwijać się sieciom! Wydaje mi się że przyda się pierwszy admin do pomocy! 7. Dlaczego chciałbyś zostać adminem?: Jak napisałem wyżej, przyda się admin do moderowania serwerem. ;) 8. STEAM_ID: Wysłałem w wiadomości prywatnej. 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3/4 godziny dziennie. 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj porannych. 11. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Harley Quinn Posted January 4 Właściciel Share Posted January 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts