xiggi Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Witajcie, W dzisiejszym poradniku pokażę Wam, jak zmienić kolor czatu tak, aby tekst był bardziej czytelny. W Panelu Administratora wchodzimy w > Wygląd > Style i szablony > Wybieramy nasz styl i klikamy Edytuj HTML i CSS > W sekcji CSS wchodzimy do pliku custom.css i dodajemy poniższy kod: .bimChatbox.skin_white .controlBtn, .bimChatbox.skin_white .ipsType_sectionTitle:not(.white_box) { color: #fff !important; } Można również zmienić to w głównej klasie, która jest w szablonie wtyczki ale mi się nie chciało, to se dałem do customa. Dodam iż poradnik powstał w oparciu tylko o ten motyw, więc na innych będzie inaczej wyglądać ale co mnie to obchodzi. Pomogłem? Daj lajka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimuru Posted December 18, 2024 Share Posted December 18, 2024 Temat został przeniesiony do kosza! Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a Administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts