xYoogIl Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 » Nick: @ xYoogIl » Imię: Jakub » Wiek: Skończone 16 w tym roku » Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tyle ile dam radę. » Kilka zdań o sobie: Witam, jestem Jakub pochodzę z woj. Lubelskiego, zajmuje sie wykonywaniem paczek oraz plugin do csa, jak i działam coś w języku HTML jak i CSS. Historie z CS'em zacząłem 5 lat temu, a historie z serwerami oraz działaniem na forum jakoś 3 lata. Chodze do szkoły zawodowej kierunek mechanik rolniczy oraz agrotronika. » Dlaczego akurat Ty?: Widzę ogłoszenie, że jest poszukiwany moderator na forum, to myślę napisze podanie, może administracja da szansę. » Doświadczenie: Posiadam doświadczenie, byłem wyżej niz moderator na pewnym forum. » Kontakt: Discord: kc.uranus i forum, mess dla zaufanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xiggi Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 (edited) JESTEM ZA + Wiek (chłopak legalny), + Chęci do moderowania tego kurwidołku, + Doświadczenie, + Kontakt, + Duży staż na forum (koniec treści sponsorowanej) Edited December 15, 2024 by xiggi Rimuru, December 16, 2024 Edytuj odpowiedź i usuń wulgaryzm! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Harley Quinn Posted December 15, 2024 Właściciel Share Posted December 15, 2024 + wiek + Doświadczenie + Znasz się na tym i wiesz o co chodzi. Jestem na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimuru Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Ja również byłbym na TAK Kolejna osoba do pomocy przy rozwoju sieci się przyda! + Wiek + Chęci + Doświadczenie + Staż na starym koncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souei Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 a również jestem na TAK to samo co kolega wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Harley Quinn Posted December 16, 2024 Właściciel Share Posted December 16, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts