Martyna Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Hej, mam propozycję dodać nowe emotikony na forum które urozmaicą trochę czat czy też treść postów 😋 Co o tym sądzicie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manita Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Jestem za ! Sam chciałem taką propozycje ostatnio pisać , brakuje tu jakiegoś pepe : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie devv Opublikowano 14 Marca Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 14 Marca Oczywiście propozycję przyjmuję, takie drobne rzeczy jak emoji zostawiłem sobie na sam koniec prac nad forum. Dziś wieczorem postaram się dodać nowe emotikony. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devv Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Propozycja została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a Administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi