fantovsky Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Cześć, jaki serial lub film na popularnych serwisach VOD (typu. Netflix, HBO, Apple TV+) możecie polecić? Chętnie poznam wasze propozycje do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pомантик Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Ogólnie polecam ci jeżeli posiadasz cda premium również Alive jeżeli chodzi o HBO - The last of Us 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Ostatnio oglądałam "Berlina" i "Po złej stronie torów" to Ci mogę z czystym sumieniem polecić 😇 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 30 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 21 godzin temu, Martyna napisał(a): Ostatnio oglądałam "Berlina" i "Po złej stronie torów" to Ci mogę z czystym sumieniem polecić 😇 Zacząłem oglądać "Po złej stronie torów", 3 odcinki już za mną i coraz bardziej wciąga, przyjemnie się ogląda. Zobaczymy co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi